Όροι χρήσης και προσωπικά δεδομένα

 

   • ΧΡΗΣΗΣ Όροι
    Περιορισμός Ευθύνης
    ΣΥΜΒΑΣΗ Χρήσης Τα
    Ο Επισκέπτης / χρήστης των σελιδών και των υπηρεσιών του e-shop Erin μπιζού παραχωρεί τη συγκατάθεση στους κατωτέρους όρους χρήσησ για το σύνολο των περιοχόμενων που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα Erin μπιζού. Ο επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την χρήση της ιστοσελίδας Erin μπιζού. Εαν δεν συμφωνεί τότε οφείλει να μην κάνει χρηση του περιεχομλενου της ιστισελίδας Erin μπιζού. Μετά την ενημέρωη του χρήστη για τους όρους χρήσης -σύμβασης τότε σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη , αποδοχή των όρων αυτών.
   • Πνευματικής ιδιοκτησίας ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
    Όλο Το περιεχόμενο Της Ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιών, κειμένων, αρχέιων το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Erin μπιζού και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου , του ευρωπαικού και των διεθνών συμβάσεων. Πνευματική ιδιοκτησία είναι και τα κατατεθειμένα σήματα στο υπουργείο εμπορείου της επωνημίας Erin μπιζού.
   •   Ευθύνη επισκέπτη / Χρήστη
    Ο Επισκέπτης / χρήστης των σελιδών και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας Erin μπιζού αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκαλείται στην ιστοσελίδα Erin μπιζού από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών.
   • Περιορισμός ευθύνης Erin μπιζού
    Yπό οποιοδήποτεσυνθήκες συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσεις αμέλειας η ιστοσελίδα Erin μπιζού, δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφής ζημιάς υποστεί ο χρήστης των σελιδών υπηρεσιών επιλογών και περιεχομένων της ιστοσελίδας Erin μπιζού, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και κατόπιν γνώσεως των όρων του παρόντος .
    Τα προιόντα της ιστοσελίδας Erin μπιζού παρέχονται όπως ακριβώς είναι χωρίς καμια εγγύηση να συνοδέυει το προϊόν .
    Η ιστοσελίδα Erin μπιζού δεν εγγυάται ότι οι σελίδες οι υπηρεσίες και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή , χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη διορθώνονται.
    Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων το αναλαμβάνει ο χρήστης και σε καμία περίπτωση η Erin μπιζού.
   • Η ιστοσελίδα Erin μπιζού απαγορεύει την αναπαραγωγή των φωτογραφιών, κειμένων σε άλλα sites καθώς και την ανάρτηση φωτογραφιών από επισκέπτη ή χρήστη σε διαγωνισμούς στο διαδύκτιο. Κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό μόνο με την γραπτή συγκαταθέση της επιχείρησης Erin μπιζού. Απαγορεύεται επίσης οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία εργασίας ή παραπλάνησης του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου της ιστοσελίδας Erin μπιζού.
   • Eυθύνη για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.
    Η εταιρεία Erin μπιζού παρέχει το περιεχόμενο (φωτογραφίες, κείμενα, ονόματα, λογισμικό κ.λ.π) τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθονται μέσω του δικτυακού του τόπου- ως ακριβώς έχουν- και χωρίς κανενός είδους εκπροσώπηση , έγκριση ή εγγραφη εγγύηση εξυπακουόμενωντων εγγυήσεων ικανοποιητικής ποιότητας καταλληλότητας απαραβίαστου συμβατότητας ασφάλειας και ακρίβειας. Σε καμία περίπτωση η εταιρεία Erin μπιζού δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή / και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή / και συσσωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων , διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση, κλπ ...), από επισκέπτες των δικτυακών τόπων ή τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή / και τη χρήση των δικτυακών τόπων ή / και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή / και πληροφοριών που διατίθενται από αυτούς ή / και από τυχό ν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή / και υπηρεσίες ή / και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτών.
   • Χρήσης Τα Σκοποί
    : Η ΧΡΗΣΗ Της Ιστοσελίδας πρέπει ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ νόμιμα σκοπούς, ο επισκέπτης χρήστης να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα σύμφωνα με το νόμο και τα χρηστά ήθη και σε καμία περίπτωση να μην θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών της επιχείρησης Erin μπιζού.
   • Προϊόντων Αποστολές
    : Η Ιστοσελίδα Erin μπιζού μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την ελλάδα. Η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω courier είναι δωρεάν. Οι παραγγελιές σας αποστέλλονται ανάλογα με την διαθεσιμότητα του προϊόντος συνήθως σε 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας λόγω ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.π.λ) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν επιθυμείτε την αποστολή της παραγγελία σας ή όχι .
   • Προϊόντων Τιμές
    Όλες ΟΙ τιμές ΤΩΝ Προϊόντων συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Το 24%. Η επιχείρηση Erin μπιζού έχει το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές των προϊόντων ανάλογα με τις τιμολογιακές αγορές των πρώτων υλών .
   • Ακυρώσεις - Προϊόντων Επιστροφές                                         
    Επιστροφές ΤΩΝ Προϊόντων γίνονται αποδεκτές ακινήτου Εντός 14 ημερών. Τα προϊόντα που εχουν αποσταλεί πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία , αφόρετα, με το καρτελάκι της επωνυμίας και φυσικά συμπεριλαμβανομένου του δελτίου λιανικής πώλησης .

   • Η επιχείρηση χρησιμοποιεί ως online λύση πληρωμής την Viva Payments.
   • Όρων αποδοχη
    : Η Επίσκεψη στην Ιστοσελίδα Erin μπιζού προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων για να γίνει η χρήση των υπηρεσιών της επιχείρησης Erin μπιζού. Εάν διαφωνείται για τα σχετικά κείμενα των όρων χρήσης και ευθύνης να μη προβείται στη χρήση της ιστοσελίδας Erin μπιζού.