Επιστροφές / Ακυρώσεις

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε αζημίως και χωρίς να μας γνωστοποιήσετε το λόγο της επιστροφής αυτών, εντός 1 ημέρας από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής (courier) των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβετε.

Δηλαδή τα κοσμήματα να βρίσκονται στην συσκευάσια τους όπως στάλθηκαν , και φυσικά να επιστραφούν μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης που συνόδευε το προϊόν.

Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος τα χρήματα που έχετε καταβάλει με την αγορά, θα κατατεθούν στον λογαριασμό σας εντός 5 ημερών . Για οποιαδήποτε άλλη επιθυμία σας επικοινωνήστε με την επιχείρηση. 

Ακυρώσεις των παραγγελιών σας γίνονται αποδεκτές σε περίπτωση που δεν έχουμε αποστείλει τα προϊόντα . Αν τα προϊόντα έχουν ήδη αποσταλεί η παραγγελία σας δεν μπορεί να ακυρωθεί .

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας στέλνοντας μας τα στοιχεία σας με e-mail και τα πλήρη στοιχεία της παραγγελίας. 

Στην περίπτωση που έχετε ήδη πληρώσει την παραγγελία σας και θέλετε να την ακυρώσετε εμείς θα κάνουμε πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας εντός πέντε ημερών με τραπεζική κατάθεση.

Η επιστροφή χρημάτων αφορά αποσκλειστικά και μόνο τις ηλέκτρονικές αγορές και όχι τις αγορές από το showroom .