Φιλοσοφία / Σχετικά με εμάς

Η εταιρία Erin bijoux δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία κοσμημάτων απο το 2006. Τα υψηλής αισθητικής κοσμήματα μας έγιναν πολύ γρήγορα συνώνυμα της αστικής πολυτέλειας . Η θηλυκότητα και η άψογη υπεροχή τους δημιούργησαν κοσμήματα με ισχυρή ταυτότητα

Πολύτιμα αλλά προσιτά, με επιμονή στην ποιότητα, στην τεχνογνωσία αλλά και στο προσωπικό στυλ του σχεδιαστή . Φιλοσοφία μας είναι να κατασκευάζουμε χειροποίητα κοσμήματα για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν για λάτρεις του μέγιστου , για γυναίκες που αναδεικνύονται σε icon style.

Χειροποίητα, μοναδικά, εκκεντρικά κοσμήματα, τολμηρές δημιουργίες που αναδεικνύονται μέσα από το δέσιμο των premium quality european crystals με ημιπολύτιμους λiθους. Έχουμε φανατικό κοινό, μας ακολουθήτε σε κάθε μας βήμα και σας το ανταποδίδουμε με συλλογές όνειρο . Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα εμπορικό σήμα που που λατρεύει ο κόσμος μας

Οι συλλογές κοσμημάτων ήταν ενσωματωμένες τόσα χρόνια στην Erin boutique. Ξεχωρίσαμε λοιπόν τις συλλογές, στην  Erin atelier την Haute Coutoure σειρά και στην Erin bijoux τα κοσμήματα και αξεσουάρ. 

Όλες οι συλλογές της Erin bijoux θα παρουσιάζονται στο on line κατάστημα μας έτσι ώστε να μπορείτε γρήγορα και εύκολα να μας αποκτήσετε.

Οι σειρές εμπλουτίζονται κάθε 15 ημέρες με νέα προϊόντα και προσαρμόζονται σε κάθε εποχή του χρόνου. Εξάλλου τα κοσμήματα μας είναι κάθε φορά καινούργια και διαχρονικά. Είναι η σύγχρονη εκδοχή της προσιτής πολυτέλειας. Φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε κοσμήματα ακριβά στην κατασκευή τους αλλά προσιτά στην αγορά τους. 

Περιηγηθείτε στις συλλογές Erin bijoux σε κοσμήματα μοναδικά, πολύτιμα όπως εσείς αλλά σε τιμές που θα εκπλαγείτε! Ευχαριστούμε που ανταποκρίνεστε με τόση αγάπη στο όραμα του οίκου μας: την όμορφη λαμπερή γυναίκα.